Galen katt-tant med kärlek till det naiva och barnsliga. Älskar leksaker, äta ost, färger, dansa, barnböcker, hårigt och naket, vintagekläder, omtanke, möten. Börjar knappa in på medelåldern - men vägrar bli vuxen. Också är jag feminist förstås.

Wednesday, 7 January 2015

farsan baloo.

Den här dagen idag. Sista dagen av livet som jag hittills känt till det. Sitter och äter min sista ensamma frukost på ett bra dag. Mitt kaffe, mina två smörgåsar, tända ljus och läsa gårdagens bloggar jag följer. Ett förrädiskt vardagsögonblick, för ingenting känns som vanligt. Alls.
Har en lurande ångest i bröstet. En gråt som vill upp till ytan, men som trycks ner. Jag är så himla nervös. Monterrey verkar också nervös. I natt snodde hon runt så mycket att jag trodde magen skulle spricka. En chestburster! Hon verkar otålig. Snart så.

Add caption
Idag ska jag på inskrivning och provtagning på SöS. Ska luncha med syster Helena innan. Igår (o)roade jag mig med att titta på en film om planerade kejsarsnitt som rekommenderades av sjukhuset. Esteban - som är mycket engagerad i alla delar av mitt kommande mammaliv höll mig sällskap. Jag grät och kände mig inte ett dugg lugnad efter, Kan lite önska att jag låtit bli. Huvudet är så kaosigt att jag inte ens kan skriva eller sätta ord. Så jag sätter punkt här. Med några bilder på farsan Baloo.

..han kom med hurrarop när jag sydde tvättlappar av gamla
handdukar..

..engagerade sig djupt i kejsarsnittsfilmen.. kunde riktigt se hur
han hummade och funderade!

Han tycker det är självklart att han ska få följa med till BB..

..han testkör tygblöjor

..och sjalen! Den älskar han! Provknöt lite igår. Det gick sådär
med grodpositionen och  magen var i vägen för dubbelknut-
men katten var nöjd. Hoppas Monterrey gillar sjalen lika mycket!

..också överblickar han saker i största allmänhet. Det känns
tryggt. Tack Esteban! Vore förfärligt ensamt
utan dig!

1 comment:

  1. Finaste, nu har du några fantastiska dygn framför dig. Bättre än julafton! Bebisbubblan går inte att beskriva man måste ha varit där själv. Så många känslor och lyckotårar. Önskar dig lycka till och hoppas att du får ha det bra och fint på alla sätt och vis. Kan tänka mig att det blir lite si och så med bloggandet men jag tittar in lite då och då som vanligt.
    Grattiskramar från Lena

    ReplyDelete