Galen katt-tant med kärlek till det naiva och barnsliga. Älskar leksaker, äta ost, färger, dansa, barnböcker, hårigt och naket, vintagekläder, omtanke, möten. Börjar knappa in på medelåldern - men vägrar bli vuxen. Också är jag feminist förstås.

Saturday, 1 November 2014

gravidhjärna.

Behandlar den kliande snippan med en tub lactal balans varje kväll - vaginalt alltså - i ett fåfängt försök att komma tillrätta med klådan. Igår gav jag tydligen snippan en annan behandling: microlax. Lokalt verkande laxermedel. Stackars snippan. Tack och lov gick det bra, det är iaf inte värre. Och ingen unge drevs ut ur mörkret.
Lactalen gör nog verkligen från eller till, det står att den ska användas vid irritation och illaluktande flytningar. Det där sistnämnda har jag inga.
Börjar bli ordentligt less. På sjukvårdsuppysningen säger de vitt vaselin, som en barriär mot irriterande faktorer. Och gå byxlös. Får väl ta en tur till apoteket i morgon. Underlivsklåda är fan det värsta som finns.

hälsningar,

Sällskapsjuk och Sömnlös i Hökarängen

2 comments:

  1. Har du testat naturell yougurt? Det hjälpte mig när jag var gravid. Ta nån av de krämigare sorterna, som grekisk eller turkisk!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nej det har jag inte provat! klart värt ett försök. Har använt vitt vaselin idag, på sjukvårdsupplysningens inrådan - och det gjorde dagen helt uthärdlig faktiskt. Yoghurten hade jag glömt, körde med den i min ungdom när jag drabbades av klådan. tack!

      Delete