Galen katt-tant med kärlek till det naiva och barnsliga. Älskar leksaker, äta ost, färger, dansa, barnböcker, hårigt och naket, vintagekläder, omtanke, möten. Börjar knappa in på medelåldern - men vägrar bli vuxen. Också är jag feminist förstås.

Thursday, 13 March 2014

SXSW dag 1

Nu är vi alltså i Austin. Fick ett jätteschyst hörnrum på ett lägenhetshotell. Fullt utrustat med kök! Gud, så uppskattat det är!! Att äta veganskt här och dessutom utesluta gluten visade sig vara en stor utmaning. Mycket stor utmaning. Jag har fuskat med fisk under veckan, annars hade jag fått leva på side salad.

Så idag börjar alltså SXSW för vår del och idag ska vi bl a se Radioactivity (yay!), Protomartyr, Obnox, Spray Paint, Tyvek och säkert en massa annat jag glömt i skrivande stund. Det är inte alls lika mycket bra band vi vill se i år - mot vad vi är vana vid. Vi tycker båda att det är rätt skönt. Det kan vara lätt hetsigt att vara här. Och oerhört frustrerande när tre av ens favortítband spelar samtidigt på olika delar av stan! Men i år verkar det rätt lugnt. Pensionärsfestival! Urvattnad och lätt-tuggad!

Ska försöka undvika ett fylleinlägg i natt!

Galen tant demonstrerar vårt fina kök! Och sitt blåa plyschnattlinne

Samma galna tant och Thomas

No comments:

Post a Comment