Galen katt-tant med kärlek till det naiva och barnsliga. Älskar leksaker, äta ost, färger, dansa, barnböcker, hårigt och naket, vintagekläder, omtanke, möten. Börjar knappa in på medelåldern - men vägrar bli vuxen. Också är jag feminist förstås.

Friday, 14 March 2014

Saturday & Sunday

Bakis. Fan. Och kan inte sova. Så sabla stressigt. Thomas, tokstollen, har ett knep när han vill sova: han bara lägger sig ner och drar en snarkning - sedan vips! så sover han. Bara sådär. Orättvist.
Det är en sabla stress att gå till sängs med Thomas, oftast tar det inte mer än någon minut innan han somnar. Men tillhörande snarkningar. Han kan fanimej sova var som helst, hur som helst och när som helst. Bara viljan finns. Det är en superkraft. Han måste vara jordens största tryggo. Det är fint.

Igår såg vi Radioactivity, det var FANTASTISKT - som väntat. Sedan - som en trevlig present, spelade Protex. Gamla farbröder. Lite falskt, lite tröttare - men fint ändå. Glimmade till några gånger. Kärlek!

Thomas sprang iväg på nattkvisten och köpte ett grillat kalkonlår. Groteskt.

Saturday & Sunday och ett groteskt kalkonlår
Killen där bakom hette Saturday. Han var poet och hade skrivit 67.000 dikter. Han hade tusen olika personligheter och var hela tiden tvungen att ligga steget före the evil ones - så de inte skulle kunna hitta honom. Just den har kvällen hade han lånat sin brorsas personlighet. De var tvillingar. 

- My name is Saturday
- My name is Sunday (Thomas)
- Were you born on a Sunday?
- No, my name is Sunday
- You're my brother.
No comments:

Post a Comment